CD Projekt Red kommer “förmodligen” återvända till The Witcher-universumet

CD Projekt Red kommer “förmodligen” återvända till The Witcher-universumet

CD Projekt Red kom, såg och segrade. Med The Witcher 3 levererade man ett av de mest universellt älskade spelen i modern tid, och man lyckades dessutom, äntligen, slå igenom på mainstream-marknaden på allvar. Vi har skrivit om det moderna mästerverket åtskilliga gånger på dessa sidor tidigare (nu senast i samband med Noclips fantastiska dokumentärserie) men enligt CD Projekt Red kommer vi sannolikt aldrig få en direkt fortsättning på Geralts äventyr.

I en intervju med polska webbsidan Strefa Inwestorow (via våra engelska kollegor) berättade CD Projekt-chefen Adam Kiciński ändå att de “förmodligen” kommer återvända till The Witcher-universumet vid någon tidpunkt (bortsett från Gwent då, antar vi) för att hålla “fansen och finansiärerna glada”. Kiciński passade även på att på att prata lite om ambitionerna för CD Projekt Reds nya spel Cyberpunk 2077, och det kommer bli “mycket större i omfång” än The Witcher 3.

Det låter också som att CD Projekt Red kommer koncentrera sig på att uppdatera kortspelet Gwent med nya features under 2018, eftersom merparten av 2017 gick åt till balansjusteringar.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts