Call of Duty: WWII är seriens populäraste spel sedan Black Ops 2

Call of Duty: WWII är seriens populäraste spel sedan Black Ops 2

Fjolårets Call of Duty: Infinite Warfare var med Call of Duty-seriens mått mätt en flopp. Försäljningen var inte lika bra som den brukade vara, och på pc utvecklades onlinedelen till en torr ödemark med rekordlåga siffror. Årets titel Call of Duty: WWII släpptes så sent som i fredags, men har redan krossat Infinite Warfares siffror. Med råge!

Via Githyp.com får vi reda på att 56 000 spelare spelade Call of Duty: WWII online under lanseringshelgen på Steam, och om man lägger till de som höll sig till enspelarkampanjen så får vi den imponerande totalsiffran 76 000. Det här är en ökning med hel 395 procent jämfört med fjolårets spel.

Allt det här betyder också att Call of Duty: WWII är den mest populära Call of Duty-titeln på Steam sedan giganten Call of Duty: Black Ops 2 från 2012. Call of Duty: WWII har även presterat bra i Storbritanniens fysiska spelbutiker, och under lanseringsveckan var försäljningen upp med 57 procent jämfört med i fjol.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts