Brütal Legend är gratis via Humble tills imorgon

Brütal Legend är gratis via Humble tills imorgon

Jag hade lite svårt för Tim Schafers Jack Black-spektakel Brütal Legend när det släpptes hösten 2009. Jag diggade de rättframma actionbitarna, men kom inte alls överens med rts-striderna som blev en väldigt dominerande komponent under den senare halvan av äventyret. Spelet är dock väl värt att upplevas enbart för hårdrocksestetiken och alla gästspel, så om du inte spelat det tidigare så har du nu fått en utmärkt chans.

Brütal Legend är nämligen gratis via Humble fram till imorgon ikväll. Precis som vanligt behöver man bara skapa eller logga in på ett konto och aktivera den resulterande produktnyckeln på Steam. Och när du ändå är inne på Humble kan du kolla in Humble Strategy Simulator Bundle och få Cities Skylines: Deluxe Edition och sex andra titlar (inklusive Simple Planes och Train Simulator 2017) för blott 10 dollar.

Dessutom har vi Humble Care Package Bundle som ger dig spel som Darkest Dungeon, Stardew Valley, Her Story, Shadowrun Returns, Psychonauts och en hel hop andra spel för 30 dollar. Slutligen har en höstrea dragit igång i själva Humble-butiken också, med erbjudanden såsom Dark Souls 3 för 24 euro (60 procents rea), Project Cars 2 för 36 euro (40 procents rea) och Tekken 7 för 25 euro (50 procents rea).

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts