Blizzard retas med EA och Star Wars: Battlefront 2 på Twitter

Blizzard retas med EA och Star Wars: Battlefront 2 på Twitter

Det kanske bara är jag, men det känns som att Blizzard tagit illa vid sig av hela den pågående lootlådekontroversen (årets ord 2017). Blizzard-chefen Mike Morhaime anser att “absolut inget är fel” med implementeringen av lootlådorna i den egna onlineskjutaren Overwatch, och att spelet inte förtjänar att klumpas samman med de AAA-spel som försökt tänja mer och mer på gränserna under hösten gång, däribland Electronic Arts hett kritiserade actionepos Star Wars: Battlefront 2 som släpps nu på fredag.

Därför har man valt att utnyttja lanseringen av free-to-play-versionen av Starcraft 2 (som avslöjades under Blizzcon i början av november) för att ge Electronic Arts och Star Wars: Battlefront 2 ett antal mer eller mindre vassa gliringar via Twitter. Det hela fick i alla fall mig att skrocka lite rått, och du kan ladda ner Starcraft 2 nu via spelets officiella hemsida, inklusive den fullständiga kampanjen från 2010 års Wings of Liberty. Man tackar!

Här är Blizzards tweets om Starcraft 2.

StarCraft on Twitter

Number of hours it takes to earn the full StarCraft II: Wings of Liberty Campaign: 0

StarCraft on Twitter

Number of pay-to-win mechanics in StarCraft II: 0 Free to Play – Now Live! https://t.co/a02OYUCYZU

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts