Battlerite lämnar early access, får lanseringstrailer

Battlerite lämnar early access, får lanseringstrailer

Stunlock Studios moba Battlerite har funnits tillgänligt på Steam som early access sedan förra hösten. Men nu är det “klart” och har därför begåvats med en lanseringstrailer som du kan se här nedan, samtidigt som spelet officiellt gått free-to-play (tidigare var man tvungen att betala för sig för att få tillgång). Användaromdömet på Steam är i skrivande stund “väldigt positivt”, så det verkar absolut vara väl värt att kolla in.

Battlerite särskiljer sig från namnstarka konkurrenter som Dota 2 och League of Legends tack vare de väldigt mycket kortare matcherna (runt 10-15 minuter i Battlerite, dryga 40 minuter för Dota och LoL) och verkar i övrigt också vara mycket mer actioninriktat än sina konkurrenter, då man använder WASD-tangenterna för att röra sig och siktar med musen. Här är lanseringstrailern för Battlerite.

Battlerite – Free-To-Play Launch Trailer

Play Free Now: http://store.steampowered.com/app/504370/Battlerite/ Battlerite Web: https://www.battlerite.com/ Soical Media: https://twitter.com/Battlerite https://www.facebook.com/Battlerite https://www.instagram.com/battlerite/ Video editing: Topplerite http://youtube.com/Topplerite https://www.stunlockstudios.com http://www.coffeestainstudios.com

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts