Battlefield 1-kartan Nivelle Nights blir snart gratis för alla spelare

Battlefield 1-kartan Nivelle Nights blir snart gratis för alla spelare

Season passet är döende! Kanske? I alla fall om vi kollar på onlinespelen har en tydlig trend genomsyrat det senaste året, det vill säga att man slutat ta betalt för saker som nya kartor (även om exempelvis Rainbow Six: Siege tar betalt för nya karaktärsklasser) i ett försök att hålla spelarbasen så enad som möjligt. Både Titanfall 2 och Star Wars: Battlefront 2 har fått och kommer få gratis kartor efter lanseringen, och nu har Electronic Arts tagit ytterligare ett försiktigt steg på vägen.

Dlc:t till Battlefield 1 kostar förvisso fortfarande pengar, men inom kort kommer den tidigare premiumkartan Nivelle Nights bli helt gratis för alla spelare. Exakt när vet vi inte, men eftersom “det tidiga november” är nu kan vi nog räkna med att det händer när som helst. Electronic Arts har även avslöjat att nya Operation-kampanjer kommer inom kort, och först ut är Eastern Storm som kombinerar Brusilov Offensive och Red Tide från expansionen In the Name of the Tstar.

Här är en video där en människa på internet spelar Battlefield 1-kartan Nivelle Nights.

NEW Battlefield 1 Map Nivelle Nights Gameplay

BF1 New DLC map Nivelle Nights playable on CTE for testing. A night map in battlefield1. These are highlights of gameplay on the new map which you can check out if you hop into battlefield 1 CTE. Leave a Like if you enjoyed the vid!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts