Äventyrsklassikern Syberia är gratis!

Äventyrsklassikern Syberia är gratis!

Om du, liksom undertecknad, nappade på gratiserbjudandet för Syberia 2 i våras, men samtidigt var lite besviken över att inte föregångaren också var gratis (i-landssensibilitet när den är som bäst) så har vi mycket goda nyheter: Syberia är nämligen helt gratis hos GOG under drygt ett dygn framöver, och allt du behöver göra är att logga in på ditt konto, trycka på “ge mig spelet”-knappen och vänta på att Syberia dyker upp i bilioteket.

När du ändå besöker GOG kan du kanske också överväga att inhandla Syberia 3 för 17 dollar och 70 cent (57 procents rea) för att sedan speedrunna hela trilogin under jullovet. Tyvärr var Syberia 3 inget vidare (Joakim Kilman gav spelet 50 procent i vår recension och klagade på buggar, usla engelska röster, tråkiga pussel och menlöst manus) och det bjöd inte heller på det värdiga slut som fansen förtjänade efter över 13 års väntan.

Annorstädes på GOG hittar vi även en rea som bjuder på spel skapade i Polen, däribland The Witcher-trilogin, de nya Shadow Warrior-spelen, Dying Light, Ruiner, Layers of Fear och This War of Mine. Fina grejer.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts