Ännu en gratishelg för Lawbreakers inleds imorgon

Ännu en gratishelg för Lawbreakers inleds imorgon

Under första helgen i oktober var Lawbreakers, den fortfarande relativt färska onlineskjutaren av Unreal Tournament-meriterade Cliff Bleszinski, helt gratis att spela via Steam. Nu är det dags igen: den nya gratishelgen inleds imorgon och avslutas på söndag, och fullversionen av spelet kommer dessutom reas ut med 50 procent fram till tisdag, vilket torde innebära att den nya prislappen landar någonstans kring 15 euro.

Vi belönade Lawbreakers med hela 88 procent i vår recension från mitten av augusti, så det är både synd och märkligt att spelet fortsättningsvis verkar ha svårt att tilltala nya spelare. I helgen får man dessutom konkurrens i form av en gratishelg för den betydligt mer realistiska onlineskjutaren Squad (som vi skrev om tidigare den här veckan) så du som vill skjuta internetmänniskor i ansiktet under veckoslutet finns det gott om alternativ.

Här är lanseringstrailern för Lawbreakers från i somras.

LawBreakers – Official launch trailer

Game video for LawBreakers. More info @ http://mmoculture.com/tag/lawbreakers/

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts