Veckan som gått på PC Gamer (v. 42, 2017)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 42, 2017)

Oj, oj, vilken vecka. Inte nog med att vi lekta superhjältar i South Park och jagades zombies i en skräck-version av The Matrix – den här veckan droppade vi första avsnittet av en helt ny videoserie. Där kan man se vår alldeles egna darling Erik Bergérus när han, eeh, leker med bananer.

Jepp.

Som vanligt får ni gärna följa våra strapatser på Facebook och Twitter och Instagram!

NY VIDEOSERIE!

PC Gejmrar

av Erik Bergérus

PC GEJMRAR: Early Access-spel – Erik blir både glad och ledsen

Följ med på en resa bland högt och lågt i Steams digra bibliotek av Early Access-titlar! Erik kikar på Megaton: Total Destruction, Banana Town, MonoPolka och Tracks – The Train Set Game. http://www.pcgamer.se

* * *

RECENSIONER

South Park: The Fractured But Whole

av Joakim Kilman

“Nyhetens behag är borta den här gången, och manus är inte lika roligt. Jämfört med första spelet, som i mångt och mycket var ett best of South Park-fanservicekollage av referenser, känns det dock som om utvecklarna förlitar sig lite mindre på nostalgi den här gången.”

* * *

The Evil Within 2

av Rikard Olsson

The Evil Within 2 känns som ett försök att göra det ultimata skräckspelet som passar för alla smaker, med enbart beprövade och säkra beståndsdelar.”

* * *

VIDEORECENSIONER

Forza Motorsport 7

av Benny Holmström

Recension: Forza Motorsport 7

Benny rotar bland lootlådor och animeflickor i Turn 10 Studios nya racingspel.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts