Veckan som gått på PC Gamer (v. 41, 2017)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 41, 2017)

Har du missat att vi på PC Gamer letar efter nya medarbetare? Eller att vi recenserade ett sprillans nytt retroplattformsspel och återvände till Midgård? I så fall behöver du inte oroa dig, för här kommer en sammanfattning av vad vi hade för oss den här veckan.

PS. Ni gillar väl oss på Facebook, va? Snart är familjen 5000 medlemmar tjock.

VIKTIG INFORMATION!

PC Gamer söker medarbetare!

av Thomas Petersson

PC Gamer wants you for the PC Gamer army!

Svenska PC Gamer söker medarbetare! Kolla på klippet. Passar beskrivningen in på dig? Hör av dig? Gör den inte det men på någon du känner? Tipsa den personen att kolla på klippet och sedan höra av sig. Lätt som en plätt!

RECENSIONER

Forza Motorsport 7

av Benny Holmström

“Sedan släcks startljusen. I ett moln av gummirök rusar jag och ett tjugotal andra förare mot banans första, svepande högerkurva. Och jag föreställer mig att vi alla har ett saligt leende på läpparna och en brinnande kärlek i bröstet som inga giriga affärsmodeller i världen kan släcka.”

* * *

A Hat in Time

av Rikard Olsson

“Gears of Breakfast har proppat spelet fullt med plattformande, pussel, stealth, humor, skräck, och action, men ingen enskild del har fått den omsorg de behöver. Allt är så överdesignat, utan tanke på hur spelets många element ska hålla ihop till en helhet.”

* * *

VIDEORECENSIONER

Middle-earth: Shadow of War

av Benny Holmström

Recension: Middle-earth: Shadow of War

Benny har spelat Monoliths efterlängtade uppföljare. Så här bra är det!

 

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts