Torment: Tides of Numenera är gratis att prova under ett dygn framöver

Torment: Tides of Numenera är gratis att prova under ett dygn framöver

Vi har sagt det förr men det tåls att sägas igen: 2017 är ett av de bästa spelåren på evigheter, förmodligen det allra bästa sedan 2007 om du frågar mig. Storspel har levererats på rullande band året igenom (Destiny 2, Wolfenstein 2 och Assassin’s Creed: Origins har alla släppts den gånga veckan) och därför är det ofrånkomligt att en och annan smalare titel faller mellan sprickorna, såsom Torment: Tides of Numenera.

Jocke Kilman recenserade Inxiles rollspel för vår räkning i slutet av februari, och han delade ut betyget 88 procent tillsammans med omdömet “ett fascinerande och välskrivet rollspel som verkligen inte liknar något annat just nu”. Jag är ett enormt fan av den själsliga föregångaren Planescape: Torment från 1999 (vilket framgår med all önskvärd tydlighet i min recension av nyutgåvan från i våras) men har ändå inte funnit tid för Numenera.

Tyvärr har jag inte tid den här helgen heller, men om du, kära läsare, har ett dygn till övers kan du spela Torment: Tides of Numenera helt gratis resten av helgen via Steam. Fullversionen är också prissänkt med hela 56 procent, vilket gör att prislappen landar på det bekväma 19 euro och 79 cent. Användaromdömet på Steam är dock “blandat” baserat på 937 recensioner, så du bör vara beredd på ett väldigt dialogtungt spel som inte passar alla.

Här är lanseringstrailern för Torment: Tides of Numenera från tidigare i år.

Torment: Tides of Numenera | Launch Trailer

What if you were just a by-product of someone else’s immortality, abandoned and left to die? Seize your life and forge your legacy in Torment: Tides of Numenera – a deep science-fantasy RPG spanning countless lifetimes. Out now!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts