Sword Art Online: Fatal Bullet får releasedatum och trailer

Sword Art Online: Fatal Bullet får releasedatum och trailer

För ett tag sedan, i mitten av augusti, släppte Bandai Namco en teasertrailer för ett nytt spel av Dragon Ball Xenoverse-utvecklarna Dimps. Spelet bar kodnamnet Projekt 1514 och ett fåtal dagar senare visade det sig att det handlade om Sword Art Online: Fatal Bullet, en tredjepersonsskjutare baserad på den populära japanska lättromanen och animeserien med samma namn (minus undertiteln, då).

Nu har vi fått en ny trailer för Sword Art Online: Fatal Bullet som meddelar att spelet släpps den 23 februari här i Europa. Dessutom, har det visat sig, kommer det tidigare Playstation-exklusiva Sword Art Online: Hollow Realization också släppas till pc, och det sker via Steam redan imorgon (även fast spelet inte verkar ha någon produktsida eller prislapp ännu) och paketet kommer inkludera allt tidigare släppt dlc.

Här är två nya trailers för Sword Art Online: Fatal Bullet och Sword Art Online: Hollow Realization.

Sword Art Online: Fatal Bullet – Release Date Trailer | PS4, XB1, PC

Take control of your fate in Sword Art Online: Fatal Bullet where your choices are faster and heavier than a bullet. With an in-depth character customization system, fast paced jumps, wall-to-wall repels, and air dashes, experience a new and unique shooter hybrid of the popular RPG.

Sword Art Online Hollow Realization – PS4/Vita/PC – Link start on PC (PC announcement trailer)

Sword Art Online Hollow Realization is coming October 27th on PC including all expansions! Like us: https://www.facebook.com/swordartonlinegames Follow us: https://twitter.com/Bandainamcoeu Visit us: https://www.bandainamcoent.eu

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts