Stronghold 2: Steam Edition återintroducerar multiplayer online

Stronghold 2: Steam Edition återintroducerar multiplayer online

Minns du Stronghold 2? Jag minns inte Stronghold 2, men jag minns att ett spel som hette Stronghold 2 fanns en gång i tiden, och att det hade ett rätt fint rykte. Firefly Studios strategiska borgbyggarlir släpptes ursprungligen våren 2005, men dess servrar stängdes ner under 2014, och sedan dess har ingen kunnat spela kultklassikern online. Fram tills nu, det vill säga: säg hej och hallå åt Stronghold 2: Steam Edition!

Spelet kostar 12 euro och 74 cent fram till den 12 oktober (därefter höjs priset till det ordinarie 15 euro jämnt) och utöver återställt onlinestöd bjuder den här versionen också på achievements, ett nytt kartpaket, en digital art book, spelets soundtrack och samlarkort. Spelet har även fullt stöd för Steam Workshop, så se fram emot framtida galna moddar Här är lanseringstrailern för Stronghold 2: Steam Edition.

Stronghold 2: Steam Edition – Launch Trailer

Get 15% Off – http://store.steampowered.com/app/40960/ Stronghold 2: Steam Edition comes packed with Steam multiplayer support, enhanced visuals, achievements, a new map pack, digital art book, full soundtrack and Steam trading cards. The Steam Edition also updates Stronghold 2 with full Steam Workshop integration, allowing to you easily create and share custom maps with friends.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts