Steep får OS-expansion den 5 december

Steep får OS-expansion den 5 december

I slutet av fjolåret släpptes Ubisofts ambitiösa och vintriga extremsportspel Steep.

Jag recenserade det när det begav sig, men fann att de bökiga kontrollerna och den schizofrena tonen kom i vägen för den annars rätt rofyllda och storslagna naturupplevelsen. Jag har inte spelat Steep sedan dess, men jag borde kanske försöka mig på ett återbesök, inte minst med tanke på den stora uppdateringen som släpptes redan i slutet av januari och utlovade åtgärder åt mina kontrollklagomål.

Nu har Ubisoft avslöjat att en ny expansion till Steep kommer släppas den 5 december, kallad för Steep: Road to the Olympics. Precis som namnet antyder handlar det om de olympiska vinterspelen som äger rum i Sydkorea under i stort sett hela februari nästa år. Vi spelare kommer få försöka ta guld i grenar som halfpipe, slalom och ski cross, och här är en ny trailer där verkliga atleter talar om de olympiska spelens betydelse.

STEEP™ Road to the Olympics – Olympic Athletes – Take the Journey

Get a look at the Road to the Olympics; featuring new real-world sports like Halfpipe, Slalom and Ski Cross! Hear professional Athletes recount their experiences of the Olympic Winter Games and get ready to take home the Gold! Steep road to the Olympics is an Official Licensed Product of the Olympic Winter Games PyeongChang 2018.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts