Sports Interactive marknadsför Football Manager 2018 med fejkat nyhetsinslag

Sports Interactive marknadsför Football Manager 2018 med fejkat nyhetsinslag

Vi på PC Gamer tycker det är kul när spelföretagens marknadsföringsteam tar ut svängarna lite grann och gör något annorlunda. Sports Interactive och Sega är uppenbarligen av samma åsikt, för nu har duon släppt en ny video om managementspelet Football Manager 2018 som är utformad som ett nyhetsinslag, med ihärdiga “spekulationer” följda av raka bekräftelser från Sports Interactives Miles Jacobson.

På agendan i årets utgåva av det älskade spelet hittar vi uppgraderad AI, en ny grafikmotor, förbättrade scouting-alternativ och “dynamik”, ett ord som återkommer om och om igen genom den nya videon. Miles Jacobson är inte redo att avslöja vad man hänvisar till riktigt ännu, men utlovar mer information under oktober. Man kan också förköpa Football Manager 2018 nu för 55 euro via Steam.

Footbal Manager 2018 släpps den 10 november. Här är den nya videon.

BREAKING: Football Manager 2018 Headline Feature News!

Rumours have surfaced regarding some of the new features which are set to be included in Football Manager 2018. News channel Global 24/7 separates the fake news from the truth to reveal some exciting developments for FM18. Pre-Purchase FM18 on Steam: https://2018.fm/2ftTK1B Got FM17?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts