Spelhjälpen 2017 är igång!

Spelhjälpen 2017 är igång!

För tredje året i rad är Spelhjälpen igång med en livestream som kör oavbrutet i 24 timmar för att samla in pengar till ett välgörande ändamål. Du kan följa härligheten på Spelhjälpens hemsida eller direkt på YouTube. Inte nog med att de kommer streama spel, de har även auktioner och tävlingar på gång. Kolla in schemat för mer information.

Spelhjälpen 2017

Donera på https://se.betternow.org/fundraisers/spelhjalpen-2017-vi-stottar-kvinna-till-kvinna eller Swisha in ditt bidrag: 123 240 90 43 Den här gången går varenda insamlad krona till Kvinna till Kvinna, en ideell organisation som jobbar för kvinnors rättigheter i 20 länder. När du deltar i Spelhjälpen 2017 är du med och ser till att våldsutsatta kvinnor över hela världen får hjälp till en bättre framtid.

I år är det organisationen Kvinna till Kvinna som de insamlade pengarna kommer att gå till. Kvinna till Kvinna arbetar för kvinnors rättigheter, framför allt i områden som är drabbade av krig och andra konflikter, och du kan läsa mer om deras arbete på deras hemsida.

Tidigare har Spelhjälpen lyckats skrapa ihop 124,793 kronor till Läkare Utan Gränser, och 120,146 kronor till Ung Cancer. I år hoppas vi givetvis att de får ännu mer respons.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts