Sista delen av Noclips The Witcher-dokumentär är här

Sista delen av Noclips The Witcher-dokumentär är här

Vi har tidigare skrivit om Noclips ingående och mycket intressanta dokumentärserie om skapandet av The Witcher. Tyvärr måste vi nu meddela att den nått sitt slut då det sjätte och sista avsnittet har släppts, i vilket man gå in på djupet på spelets detaljer. Misströsta dock inte, för serien går ut på topp med ett grymt avsnitt som bland annat tittar närmare på spelets musik, AI, design, motion capture, stridssystem. Självklart blir det också snack om Gwent.

Om du har missat de tidigare delarna så rekommenderar jag starkt att du kollar in dem pronto:

Spana in den avrundande delen i den här fascinerande serien här nedan, eller på Noclips YouTube där det också finns fler fantastiska doumentärer att spana in.

Devil’s in the Detail (Music, Combat, Gwent & More) – Witcher Documentary

To make a game as detailed as The Witcher 3: Wild Hunt requires a team of people working on a broad range of systems. In our final video of this series we delve into music, combat design, AI, cinematic design, writing, performance capture, and of course, Gwent. Our work is 100% crowdfunded.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts