Saknar du Heretic och Hexen? Här är Amid Evil!

Saknar du Heretic och Hexen? Här är Amid Evil!

För lite mer än ett år sedan kollade vi på premiärtrailern för Dusk, en förstapersonsskjutare i retrostil som glimtar kärleksfullt åt spel som Redneck RampageQuake och Doom. Spelet är fortfarande inte klart (det har utgivningsdatumet “snart” på Steam, även om kan spela den första episoden nu genom att förköpa spelet) men det hindrar inte utgivarna New Blood Interactive från att ta sig an andra snarlika projekt under tiden.

Amid Evil utvecklas av Rise of the Triad-skaparna hos studion Indefatigable i Australien och Nya Zeeland, och den här gången inspireras man specifikt av den gamla skolans fantasyaction, eller närmare bestämt Heretic och Hexen. Enligt produktsidan på Steam kommer Amid Evil släppas “snart” (tydligen tror New Blood Interactive inte särskilt hårt på konkreta datum) och vi kan bland annat läsa att spelet kommer innehålla sju distinkta episoder.

Här är debuttrailern för Amid Evil.

AMID EVIL – Reveal Trailer

The producers of DUSK and the creators of Return of the Triad invite you to embark on an UNREAL new fantasy FPS adventure: http://store.steampowered.com/app/673130/AMID_EVIL/ Discord.gg/NewBlood

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts