PUBG kommer införa en dödligare blå cirkel

PUBG kommer införa en dödligare blå cirkel

Tro det eller ej, men trots sina uppskattningsvis 15 miljoner sålda exemplar och 2 miljoner samtidiga spelare är Playerunknown’s Battelgrounds fortfarande blott ett early access-spel. De koreanska utvecklarna Bluehole – eller förlåt, PUBG Corp – hävdar att spelet fortfarande ska bli “klart” i november, även om utvecklingen fortsätter efter den tidpunkten.

Man tycker således att den övergripande spelbalansen borde vara så gott som spikad vid det här laget, men så är uppenbarligen inte fallet. Via Steam har utvecklingsteamet meddelat att man kommer testköra en dödligare blå cirkel (om man befinner sig i den så skadas man) i syfte att att koncentrera uppgörelserna spelare emellan till den “säkra” zonen.

Därtill lovar man också att den nya dynamiska animationssystemet (som vi senast tittade på i augusti)  kommer rullas ut på testservrar i början av november. Med andra ord lär man sikta på att låta Playerunknown’s Battlegrounds lämna early access mot slutet av månaden, men vi på PC Gamer skulle inte alls bli förvånade om det det hela dröjer till nästa år.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts