Plötsligt: System Shock 2 har fått en ny uppdatering

Plötsligt: System Shock 2 har fått en ny uppdatering

Vi skriver 2017 och System Shock är, av någon obegriplig anledning, hetare än det någonsin varit tidigare. Warren Spector och hans dreamteam utvecklar System Shock 3 hos Otherside Entertainment, och spelet kommer ges ut av svenska Starbreeze. Samtidigt utvecklas en nyversion av det allra första System Shock-spelet (som gått från att kallas för remaster till reboot) av Nightdive Studios, och pc:n utgör spelets primära plattform.

Som om inte det här vore nog har Nightdive Studios nyutgåva av System Shock 2 (som släppte 2013) fått en helt ny uppdatering. Bland höjdpunkterna hittar vi åtgärdade kollisionsproblem, snyggare användargränssnitt i upplösningar högre än 1080p, WASD-kontroller som standard, disruption-granater som faktiskt är dödliga (som deras beskrivning hävdar) samt en reparerad version av den nästan “fullständigt trasiga” questen Find Delacroix.

De fullständiga patchnoteringarna för version 2.46 av System Shock 2 hittar du här.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts