Plötsligt: här är Guacamelee 2!

Plötsligt: här är Guacamelee 2!

Våren 2013 släpptes det väldigt uppskattade metroidvania-spelet Guacamelee. Nu är det dags igen: nedan hittar du premiärtrailern för Guacamelee 2, och det är återigen den Toronto-baserade studion Drinkbox Studios som står för utvecklingen. Spelet planeras släppas någon gång under nästa vår/sommar, och det bjuder på co-op för upp till fyra spelare och renderas i en helt ny spelmotor med normalmappade karaktärer och miljöer.

Berättelsen utspelar sig hela sju år efter originalet. Juan Aguacate lever ett lyckligt familjeliv när hans vän och tränare Uay Chivo upptäcker ett “nytt, ont hot” som inte bara hotar förgöra Mexiko, utan även “både tid och rum”. Guacamelee 2 utspelas i en färggrann värld bestående av sjabbiga träsk, övergivna tempel, torra öknar och “många andra roliga platser” där man kommer få hänge sig “multidimensionellt plattformshoppande”.

Här är premiärtrailern för Guacamelee 2.

Guacamelee! 2 – Announce Trailer | PS4

Seven years after defeating Carlos Calaca, Juan Aguacate is forced to don his luchador mask again to face a new threat – this time to the very fabric of space and time. Punch your way through a whole new Metroid-vania style world and try to save the Mexiverse!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts