Playerunknown’s Battlegrounds fortsätter slå Steam-rekord

Playerunknown’s Battlegrounds fortsätter slå Steam-rekord

Vad finns det att säga som inte redan sagts om Playerunknown’s Battlegrounds? Förmodligen inget alls. Men spelet fortsätter ändå slå rekord i rasande takt: i mitten av september blev koreanska Blueholes early access-skjutare officiellt det största spelet någonsin på Steam med 1,34 miljoner samtidiga spelare, och den här siffran steg till över 1,5 miljoner i slutet av månaden. Nu har ribban höjts ytterligare.

Över 2 miljoner spelare har numera spelat Playerunknown’s Battelgrounds samtidigt via Steam, en milstolpe som givetvis inte undgått Brendan Greene, eller herr Playerunknown som han kallar sig för på internet. Samtidigt rapporterar Steam Spy att Playerunknown’s Battlegrounds numera har sålt i hela 15 miljoner exemplar, även om dessa siffror ännu inte bekräftats officiellt. Vilken otrolig framgångssaga!

Här är Brendan Greenes tweet om Playerunknown’s Battlegrounds nya toppnotering.

PLAYERUNKNOWN on Twitter

OVER TWO MILLION!! Thank you all, once again, for your continued support <3

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts