PC Gamer söker medarbetare!

PC Gamer söker medarbetare!

Wohoo, världens bästa jobb!

Är du svinbra på spel, lika bra på att skriva, helst över 18, helst men inte nödvändigtvis bor i Stockholmsområdet, eller kanske kass på att skriva, svinbra på spel och svinbra på allt vad sociala medier och influencing heter? Kolla in det här heta klippet från gänget på Svenska PC Gamer!

 

PC Gamer wants you for the PC Gamer army!

Svenska PC Gamer söker medarbetare! Kolla på klippet. Passar beskrivningen in på dig? Hör av dig? Gör den inte det men på någon du känner? Tipsa den personen att kolla på klippet och sedan höra av sig. Lätt som en plätt!

“Ooh, PC Gamer, ni gör så heta klipp. Jag vill vara med!”

Bra. Maila mig på adressen sist i klippet så kanske vi hörs!

About The Author

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Related posts