Outcast: Second Contact släpps den 14 november!

Outcast: Second Contact släpps den 14 november!

Förra våren avslöjades Outcast: Second Contact, en remake av ultraklassikern från 1999 som bland annat förärades med hela 96 procent i vår recension (av ingen mindre än Jocke Bennet, dessutom) när det begav sig. Sedan dess har vi fått både skärmdumpar och trailers (inklusive en som jämför den gamla grafiken med den nya), och vi har även dragit ut på en guidad rundtur kring den vackra planeten Adelphas olika regioner.

“Hösten” har hela tiden varit ett uttalat lanseringsfönster Bigben Interactive och de belgiska utvecklarna Appeal, och nu har man äntligen avslöjat ett exakt datum: Outcast: Second Contact släpps den 14 november via Steam, och nedan ser du en sprillans ny trailer där vi får följa med huvudrollen Cutter Slade på hans äventyr. Kommer man kunna återskapa magin från originalspelet eller kommer spelet kännas som gammal skåpmat? Snart vet vi.

Här är den nya trailern för Outcast: Second Contact.

Outcast – Second Contact – Hero Trailer

Outcast – Second Contact releases on November 14th 2017 on Steam (Windows-PC), Playstation 4 and Xbox One! Get in the mood with the brand new Hero Trailer following Cutter Slates on his adventures through the mysterious world of Adelpha! Early adopter bonus for digital version: Steam: Get a 15% discount if you buy between Nov 14 and Nov 29th.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts