Nya spelet från SpaceChem-skaparen finns nu på Steam Early Access

Nya spelet från SpaceChem-skaparen finns nu på Steam Early Access

Zach Barth är mannen bakom flera hjärnskrynklande pusselspel, som SpaceChem, Infinifactory, Shenzhen I/O och TIS-100. Dessutom står han bakom Infiniminer som du kanske känner igen som spelet Notch inspirerades av när han utvecklade Minecraft.

Nu är Barth, eller Zachtronics som har också kallas, tillbaka med ett nytt spel som ämnar att sätta hjärnan i arbete. Spelet heler Opus Magnum och går ut på att bygga maskiner som skapar alkemiska formler på löpande band. Trots att spelet släpps till Steam Early Access har det redan en fläskig story-kampanj, stöd för Steam Workshop och en pussel-editor. Zachtronics valde att gå via early access för att kunna få spelares feedback för att balansera spelet innan det får en fullskalig release.

Du kan köpa Opus Magnum på Steam nu för ett tillfälligt rabatterat pris.

Opus Magnum, by Zachtronics

Opus Magnum is the latest open-ended puzzle game from Zachtronics, the creators of SpaceChem, Infinifactory, TIS-100, and SHENZHEN I/O. Master the intricate, physical machinery of the transmutation engine- the alchemical engineer’s most advanced tool- and use it to create vital remedies, precious gemstones, deadly weapons, and more. http://www.zachtronics.com/opus-magnum

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts