Nya Cities: Skylines-expansionen är ute nu

Nya Cities: Skylines-expansionen är ute nu

Den finska stadsbyggarsimulatorn Cities: Skylines är en framgångssaga av rang.

Tillsammans med svenska utgivaren Paradox har Colossal Order sålt över 3,5 miljoner exemplar av sitt spel sedan lanseringen i mars 2015. Och dessa siffror är från i våras, så man kanske rentav sniffar på 4 miljoner sålda exemplar vid det här laget. Jag skulle inte bli förvånad om det rapporteras om nya siffror inom kort, inte minst med tanke på den vansinnigt fina rean som äger rum på Steam i helgen.

Sedan lanseringen av Cities: Skylines har utvecklarna släppt en rad expansioner som adderat naturkatastrofer, minusgrader och kollektivtrafik till den redan mångfacetterade stadssandlådan, och nu är det dags igen. Green Cities kostar 13 euro via Steam och släpptes igår, och precis som namnet skvallrar om är det här expansionen för dig som tycker att det här med träd, växter och natur är riktigt schyssta grejer.

Här är lanseringstrailern för Cities: Skylines – Green Cities.

Cities: Skylines – Green Cities Release Trailer

Rezone, Recycle and Rebuild in Cities: Skylines – Green Cities Go green TODAY: http://pdxint.at/2x85Uog Cities: Skylines – Green Cities adds over 300 new assets to the core game, including a massive selection of new visual options, complete with eco-friendly buildings, organic stores, new parks and services.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts