Ny Youtube-serie: PC Gejmrar!

Ny Youtube-serie: PC Gejmrar!

“Jag ska finna mig själv i Berlin.” Kanske inte de ord man förväntar sig att en tonårsrebellerande projektil ska yppa. Å andra sidan är Megaton: Total Destruction inte ett verklighetsbaserat spel. Vad du har framför dig är första delen i vår nya Youtube-serie PC Gejmrar. Här kommer vi dissekera diverse spel, företrädesvis i early access. Vi kommer roa, raljera och informera. Innan klippet är slut kommer du ha skrattat, njutit och också veta om du ska kolla in MonoPolka eller inte. (Inte.)

I Erik “Ebeeto” Bergérus händer behandlas alla lika, bomber liksom bananer. “Ställ dig upp, min banan.” manar Erik myndigt på sin skalprotegé, men till ingen nytta alls. Banana Town får klara sig utan oss ett tag. Hoppa fram några minuter. Ett lokomotiv med två godsvagnar ångar sakta förbi Älvängen och Lödöse södra i riktigt fina Tracks – The Train Set Game.

Det här vill du inte missa pga du har dålig smak då.

Väl mött varje vecka på vår Youtubekanal!

Ebeeto, Youtube, PC Gejmrar. Win.
Ebeeto och vår nya serie PC Gejmrar. Du kommer gilla det.

 

Titta också på när Benny smiskar asfalt likt den urkraft han är.

About The Author

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Related posts