Ny video om stridssystemet i Kingdom Come: Deliverance

Ny video om stridssystemet i Kingdom Come: Deliverance

Tjeckiska Warhorse Studios Kingdom Come: Deliverance är inte ett rollspel i mängden. Istället för traditionell fantasy får vi en realistisk tolkning av 1400-talets Böhmen (numera Tjeckien) komplett med verklighetstrogna strider där alla vapen samspelar realistiskt med rustningar. Det är sällan en bra idé att bara hacka på för fullt.

Uppenbarligen tycker Warhorse Studios att stridssystemet är en väldigt stor grej, för nu har man släppt en ny fem och en halv minuter lång utvecklardagbok där Daniel Vavra och hans team ger en kort inblick i striderna, inklusive olika vapen, attacker och kontringar. För att överleva måste man identifiera och exploatera fiendens svagheter.

Kingdom Come: Deliverance släpps den 13 februari, och i augusti kollade vi på en ny storytrailer där vi bekantade oss med huvudrollen Henry. Spelet har också en Steam-sida där man kan förköpa det för 50 euro (med en ny rustning för Henry och “nya skattkartor och platser” som bonusar) och ta del av systemkraven.

Här är den nya utvecklardagboken för Kingdom Come: Deliverance.

Kingdom Come: Deliverance – The Combat System

Creative Director Daniel Vavra and Lead Designer Viktor Bocan delve into the combat system of Kingdom Come: Deliverance. The system offers a variety of weapons, attacks, counters and moves during the intense fights within the game.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts