Ny video om det nya scoutingsystemet i Football Manager 2018

Ny video om det nya scoutingsystemet i Football Manager 2018

I början av månaden tog vi vår allra första tittFootball Manager 2018, årets upplaga av den enormt populära managementserien av Sports Interactive och Sega. Genom ett fejkat nyhetsinslag fick vi reda på att spelet bland annat kommer bjuda på uppgraderad AI, en ny grafikmotor och utökade scouting-möjligheter.

Nu har vi fått reda på mer om de sistnämnda i en ny video. Den alltid så gemytlige Joe Thomlinson har återigen druckit hundra liter kaffe och levererar nyheterna med storögd entusiasm. Själv har jag aldrig spelat Football Manager så de flesta av de finare detaljerna går mig över huvudet. Nog bäst att du ser videon själv.

I måndags tog vi även en titt på den största nyheten i Football Manager 2018, kallad för “dynamics”. Spelet släpps den 10 november, och nedan är den nya videon om scouting-möjligheterna. Flera av verklighetens klubbar använder sig av Sports Interactives data, så jag antar att det rör sig om rätt träffsäkra grejer?

Football Manager 2018 | New Scouting System | FM18

Time for a first look at the revamped Scouting system in Football Manager 2018 with Episode #2 of Inside FM2018. Pre-Purchase FM18 on Steam: https://2018.fm/2ftTK1B Football Manager 2018 will be released on November 10th. Be sure to Subscribe to the Football Manager YouTube channel for more feature announcements in the upcoming days.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts