Ny Football Manager 2018-video handlar om hälsovård

Ny Football Manager 2018-video handlar om hälsovård

I början av månaden tog vi vår allra första tittFootball Manager 2018, årets upplaga av den enormt populära managementserien av Sports Interactive och Sega. Genom ett fejkat nyhetsinslag fick vi reda på att spelet bland annat kommer bjuda på uppgraderad AI, en ny grafikmotor och utökade scouting-möjligheter.

Buzzord nummer ett i nyhetsinslaget var “dynamics”, ett inslag som kartlades av den gemytlige och välartikulerade Joe Thomlinson i en senare video. För en vecka sedan berättade han även mer om det nya scoutingsystmet i Football Manager 2018, och nu är det dags för ännu en video med fokus på hälsovården.

I Football Manager 2018 kan man utforma sina spelares träningspass för att undvika skador. Man kan även välja att låta dem delta i extrainsatta träningspass om formen måste förbättras illa kvickt. Det finns även en massa olika skadetyper som påverkar dina spelares prestationer på fotbollsplanen på olika sätt.

Football Manager 2018 släpps den 10 november. Här är den nya videon om hälsovård.

Football Manager 2018 | Sports Science Overhaul | FM18

Sports Scientists have been overhauled for Football Manager 2018 and they’re now ready to make a huge impact on your squad. Today we take a closer look at the changes with Episode #4 of Inside FM2018. Pre-Purchase FM18 on Steam: https://2018.fm/2ftTK1B Football Manager 2018 will be released on November 10th.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts