Ny Assassin’s Creed: Origins-trailer innehåller pyramidsurfande

Ny Assassin’s Creed: Origins-trailer innehåller pyramidsurfande

Assassin’s Creed: Origins släpps om nästan exakt tre veckor, fredagen den 27 oktober. Och det märks. Ubisofts pr-maskineri går på högvarv, och under den senaste tiden har vi fått trailers om både Order of the Ancients (organisationen som styr Egypten från skuggorna) och en jäkla massa sand. Dessutom avslöjades ett intressant “turistläge” som låter oss utforska Egypten utan begränsningar, men det släpps först i början av nästa år.

Nu har Ubisoft släppt ännu en ny trailer för Assassin’s Creed: Origins som belyser lönnmördargillets födelse. Vi får följa med huvudrollen Bayek, medjay och beskyddare av Egypten, och hans bajsnödigt coola monologer. Under de hastiga klippen får vi bland annat se dunkla gravkammare, proppfyllda stridsarenor, dueller på sanddyner och sist men inte minst lite ascoolt pyramidsurfande. Han har ett rätt okej balanssinne den där Bayek.

Här är den nya trailern för Assassin’s Creed: Origins.

Assassin’s Creed Origins Birth of the Brotherhood Trailer | Ubisoft [US]

Bayek, the last Medjay and protector of Egypt, embarks on a journey to protect his people by fighting from the shadows. Watch the Assassin’s Creed Origins Birth of the Brotherhood trailer now. Available October 27. #AssassinsCreed https://AssassinsCreed.com https://www.facebook.com/assassinscre…

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts