Ny Assassin’s Creed: Origins-trailer belyser tiden efter lanseringen

Ny Assassin’s Creed: Origins-trailer belyser tiden efter lanseringen

Asssassin’s Creed: Origins släpps om lite mer än två veckor, den 27 oktober. Så man kunde kanske tycka att det är lite för tidigt att prata om vad som händer efter lanseringen, men Ubisoft håller uppenbarligen inte med. För en vecka sedan kollade vi på spelets “turistläge” (som kommer släppas som en gratis uppdatering i början av nästa år) och nu har Ubisoft släppt en ny trailer som berättar om mer framtida innehåll för Assassin’s Creed: Origins.

Först och främst kommer Assassin’s Creed: Origins få ett season pass. Det inkluderar två expansioner: The Curse of the Pharaohs och The Hidden Ones. Den förstnämnda djupdyker i den egyptiska mytologin och utsätter huvudrollen Bayek för “en levande mardröm”, medan den sistnämnda utspelas flera år efter basspelet och låter oss besöka den romarockuperade Sinaihalvön och ta del av “brödraskapets nästa kapitel”.

Vad gäller det kommande gratisinnehållet så kommer spelare få delta i The Trials of the Gods, en “liveaktivitet” där man kämpar mot enorma egyptiska gudar till följd av “glitchar i Animus-systemet”. Den kringresande köpmannen Reda (vars lootlådor vi skrev om igår) kommer även börja erbjuda dagliga quests, och så planerar Ubisoft att införa både ett fotoläge och ett Horde-läge, tillsammans med det tidigare nämnda “turistläget”.

Här är den nya trailern om det kommande innehållet till Assassin’s Creed: Origins.

Assassin’s Creed Origins: Post-Launch & Season Pass Content trailer

Discover all the new exciting contents incoming for Assassin’s Creed Origins players. Our post-launch vision is explained by Ashraf Ismail, our game director. Learn more on www.assassinscreed.com/postlaunch

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts