Nu finns Mass Effect: Andromeda på Origin Access

Nu finns Mass Effect: Andromeda på Origin Access

Förra torsdagen avslöjades det att Mass Effect: Andromeda, Biowares Montreals hårt kritiserade men i slutändan rätt schyssta rollspel från i våras, redan nu var på väg till Eletronic Arts prenumerationstjänst Origin Access. Vi fick inget datum vid tillfället, och personligen hade jag räknat med att vi skulle behöva vänta några veckor till, men hux flux har Mass Effect: Andromeda lagts till på tjänsten och du kan spela det precis nu.

Utöver Mass Effect: Andromeda hittar vi även mer eller mindre populära titlar som Titanfall 2, Battlefield 1, Mirror’s Edge Catalyst, Need for Speed, Unravel och Dragon Age: Inquisition bland gratisutbudet. Origin Access kostar cirka 40 kronor i månaden, och förutom gratisspelen får man 10 procents rea på alla spel man inhandlar via Origin, såväl som tillgång till trialversioner av valda spel innan lanseringen.

Här är den gamla lanseringstrailern för Mass Effect: Andromeda.

MASS EFFECT™: ANDROMEDA – Official Launch Trailer

Pre-Order Now: http://x.ea.com/27451 You are on a mission to find a new home for humanity. Explore dangerous worlds, keep your crew alive, and unravel the mysteries of Andromeda. The journey begins now. How far will you go?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts