Nioh: Complete Edition kommer till Steam!

Nioh: Complete Edition kommer till Steam!

Spelbranschen har förändrats, i stora delar till det bättre för oss pc-spelare. Nästan allt som inte är direkt knutet till en konsolmakare når vår plattform nu för tiden, men jag togs ändå rejält på sängen av Koei Tecmos nya avslöjade: Nioh: Complete Edition kommer till Steam, inkluderar allt släppt dlc och släpps redan 7 november.

Nioh är ett väldigt Dark Souls-doftande actionrollspel som släpptes till Playstation 4 i februari. Det utvecklas av Ninja Gaiden– och Dead or Alive-studion Team Ninja (även om studions mest tongivande figur Tomonobu Itagaki lämnade för några år sedan) och baseras löst på ett ofärdigt manus av filmregissören Akira Kurosawa.

Nioh utspelas under 1600-talet i en mörk fantasy-version av Japan, och man tar rollen som irländaren William. Till skillnad från Dark Souls består inte Nioh av en öppen värld, utan använder sig istället av en uppdragsbaserad struktur. Steam-versionen kommer få ett exklusivt föremål i form av hjälmen Dharmachakra Kabuto.

Här är trailern för Nioh: Complete Edition.

Nioh: Complete Edition Trailer

Steam store: http://store.steampowered.com/app/485510/

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts