New Mexico är på väg till American Truck Simulator

New Mexico är på väg till American Truck Simulator

Jag vet inte om ni vet om det här, men American Truck Simulator är faktiskt ett överraskande schysst spel. Redaktionens trucker Mats Nylund håller med mig om det här, då han belönade spelet med 79 procent i betyg när det begav sig i början av 2016. Sedan dess har spelet fortsatt utvecklas, inklusive en komplett uppskalning av spelvärlden i slutet av 2016, och inom kort kommer New Mexico läggas till via nytt dlc.

Sedan tidigare vet vi att den nya expansionen kommer bjuda på musikaliska vägar (jo, det är en grej som finns i verkligheten) och nu har vi fått en ny trailer som demonstrerar tilläggets övriga nya utmaningar. Vi får bland annat exempel på de enorma spagettikorsningarna i Albuquerque (på bilden här ovan), ett flygplan som kraschat på vägen(!), tågkorsningar och djupa kanjoner, täta skogar och höga berg.

New Mexico-expansionen till American Truck Simulator kommer släppas innan årsskiftet. Här är den nya trailern.

American Truck Simulator – New Mexico DLC

New Mexico DLC is an upcoming large map expansion for American Truck Simulator, releasing later this year! Find out more at Find out more at http://blog.scssoft.com/

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts