Mindre skepp för mindre besättningar i Sea of Thieves

Mindre skepp för mindre besättningar i Sea of Thieves

Vi har skrivit om Rares kommande piratäventyr Sea of Thieves ett flertal gånger tidigare. Bland annat har vi bekantat oss med det kontextkänsliga chattsystemet (en riktigt smart grej enligt mig) och en video om 10 saker du borde veta om spelet innan lanseringen tidigt nästa år. Nu är det dags igen för en ny video om de senaste nyheterna i spelets pågående alpha-test, som man kan anmäla sig till via den officiella hemsidan.

Sea of Thieves har sedan dag ett prioriterat stora besättningar (oftast tenderar vi se 3-4 pirater som samarbetar i videorna) men nu har man introducerat mindre skepp som kommer lämpa sig utmärkt för par, eller kanske rentav för den helt ensamma spelaren (men det blir svårt att avfyra kanoner samtidigt som man styr skeppet). Det mesta ska gå snabbare att göra på dessa mindre skepp, och seglet blockerar inte längre styrmannens vy.

Ytterligare nyheter är The Brig, möjligheten att fängsla bråkiga besättningsmedlemmar tills de börjar uppföra sig, och man kan numera också välja att sänka sitt eget skepp om man märker att man håller på att förlora ett sjöslag (man kan sedan omgruppera och bärga looten vid ett senare tillfälle). Slutligen har Rare också introducerat ett fullständigt textchattsystem. Här är den nya videon om alla nyheter i Sea of Thieves.

Official Sea of Thieves Technical Alpha Update: Smooth Sailing

As we light the fuse on the next Sea of Thieves Technical Alpha update, watch this to find out what’s new and exciting!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts