Max Payne möter Hotline Miami och drar till Hong Kong!

Max Payne möter Hotline Miami och drar till Hong Kong!

För över tre år sedan släpptes en trailer för en prototyp av ett litet spel kallat för The Hong Kong Massacre av den Malmö-baserade tvåmannastudion Vreski. Spelet såg rätt coolt ut redan då, men det har gjort smått monstruösa framsteg sedan dess: under gårdagens Playstation-event i Paris premiärvisades det nya, pånyttfödda The Hong Kong Massacre, och det ser så snyggt ut att ögonen blöder.

Spelet verkar vara väldigt inspirerat av actionklassiker som Hotline Miami och Max Payne, och eftersom det utspelas i Hong Kong har det kryddats med några stänk John Woo också (inklusive vita duvor försäkras vi om). Mycket mer information får vi inte (inklusive format och lanseringsdatum) men här är ett litet blogginlägg där Vreskis ena halva Anders Flodihn berättar lite mer om spelet.

Här är debuttrailern för det pånyttfödda The Hong Kong Massacre.

The Hong Kong Massacre – PGW 2017 Announce Trailer | PS4

Check out the announce trailer for the Hong Kong Massacre. May contain content inappropriate for children, visit http://www.esrb.org for rating information

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts