Mass Effect: Andromeda är redan på väg till Origin Access

Mass Effect: Andromeda är redan på väg till Origin Access

Varje gång Mass Effect: Andromeda kommer på tal känns det lite som att mobba spelet. Personligen diggade jag det rejält (jag delade ut 84 procent i vår recension från i våras) men att påstå att det ens kommer i närheten av Mass Effect och Mass Effect 2 vore en ren lögn (men det är faktiskt uppe och sniffar på Mass Effect 3!).

Försäljningen av Mass Effect: Andromeda inleddes starkt men verkar sedan dess mer eller mindre ha stannat av helt, för nu Electronic Arts avslöjat att spelet kommer bli en del av prenumerationstjänsten Origin Access redan i höst. Och det tror jag nog att ingen av oss hade kunnat förutspå i början av det här året.

Utöver den kompletta versionen Mass Effect: Andromeda kommer Origin Access-prenumeranter även få ta del av “Play First”-trialversioner av både mastodontprojektet Star Wars: Battlefront 2 (börja spela redan innan lanseringen) och svenska racingspelet Need for Speed: Payback (spela upp till 10 timmar innan lanseringen).

Origin Access kostar drygt 40 kronor i månaden, och resten av utbudet (inklusive Battlefield 1 och Titanfall 2) hittar du här. Listan börjar faktiskt se riktigt, riktigt respektabel ut!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts