Life is Feudal: MMO får en öppen beta den 17 november

Life is Feudal: MMO får en öppen beta den 17 november

I våras kollade vi in den nya massiva onlineöverlevaren Life is Feudal: MMO, något av en systertitel till Life is Feudal: Your Own. Precis som titeln antyder är den stora skillnaden mellan spelen att MMO utspelas i en betydligt större onlinemiljö där man kan interagera med spelare på en mängd olika sätt, såsom att döda dem eller bygga hus tillsammans. En direkt jämförelse mellan Your Own och MMO hittar ni på hemsidan.

Nu har utvecklarna Bitbox avslöjat att en öppen beta för Life is Feudal: MMO kommer gå av stapeln om drygt en månad, den 17 november. Under den här perioden kommer även spelet göras tillgängligt som early access via Steam (även om vi i dagsläget inte har ett exakt datum eller prislapp) och Life is Feudal: Your Own-ägare kommer också få en gratis “karaktärsbiljett” för Life is Feudal: MMO i samma veva.

Här är videon från i våras som demonstrerar de fem första timmarna i Life is Feudal: MMO.

First 5 Hours in Life is Feudal: MMO

To ease your medieval growing pains, we’re making an introductory guide for players. Off we go, fasten your leather seatbelts and get ready, it’s now time for your FIRST FIVE HOURS IN LIFE IS FEUDAL.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts