Kolla in premiärtrailern för Spelunky 2!

Kolla in premiärtrailern för Spelunky 2!

Personligen har jag aldrig spelat roguelikeplattformaren Spelunky. Men jag har sett mängder av streams om det, så jag anser mig därför vara en expert på ämnet, och tycker spontant att namnet Spelunky 2 låter ungefär lika mystiskt och riskfyllt (och poänglöst?) som ett Minecraft 2 skulle låta. Hur som helst: under Sonys event i samband med Paris Games Week avslöjades Spelunky 2, och du ser trailern här nedan.

Någon vettig information får vi däremot inte reda på, förutom att spelet återigen utvecklas av Mossmouth och att man kommer få spela som barnen till karaktärerna från originalspelet. Eventuellt spelar också månen en stor roll, speciellt eftersom den är det sista som dröjer kvar i slutet av trailern. Kommer Spelunky 2 ha en dygnscykel? Det kunde bli en potentiellt stor grej med olika fiender beroende tiden på dygnet.

Här är debuttrailern för Spelunky 2.

Spelunky 2 – PGW 2017 Announce Trailer | PS4

Check out the Announce Trailer for Spelunky 2.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts