Kolla in lanseringstrailern för Rogue Trooper Redux

Kolla in lanseringstrailern för Rogue Trooper Redux

I våras fick vi reda på att gamla goda Rogue Trooper, av någon anledning, får en nyversion kallad Rogue Trooper Redux. Det rör sig om en tredjepersonsskjutare baserad på serietidningen med samma namn, och originalet släpptes 2006.

Rogue Trooper (snubben, alltså) beskrivs som en hämndlysten, genetisk fotsoldat, framtagen för krigföring. Han bär med sig medvetandet från tre fallna soldater och är immun mot saker som gift, sjukdomar och explosioner.

Rogue Trooper Redux släpps ikväll via både Steam och GOG. Den grafiska uppdateringen är större än man kanske kunde tro av att enbart kolla på skärmdumpar, något jämförelsetrailern från i somras belyste med all önskvärd tydlighet.

Här är lanseringstrailern för Rogue Trooper Redux.

Rogue Trooper Redux – Official Launch Trailer

Rogue Trooper Redux is OUT NOW for PlayStation 4, Xbox One, PC and Nintendo Switch Rogue Trooper is back, remastered and revitalized in true high definition. Experience acclaimed combat and explosive third person action in this BAFTA-nominated tale of betrayal and revenge at the far reaches of the galaxy.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts