Kolla in lanseringstrailern för High Hell

Kolla in lanseringstrailern för High Hell

I september bekantade vi oss med High Hell, den nya supersnabba celshadade förstapersonsskjutaren av Terri Vellmann (Heavy Bullets) och Doseone (Enter the Gungeon och Gang Beasts). Spelet ges ut av Devolver Digital, så det borde inte förvåna någon att det återigen bjuds på tuff attityd, droginspirerad estetik och tung musik.

High Hell släpps ikväll (med andra ord är chanserna stora att det är ute när du läser detta) och kostar 9 euro på Steam fram till den 30 oktober, varefter priset höjs till det ordinarie 10 euro jämnt. Ett nästan oroväckande fint pris, så vi gör nog bäst i att utgå ifrån att spelet är rätt kort, men förhoppningsvis lika gott som det verkar.

Här är lanseringstrailern för High Hell.

High Hell – Launch Trailer

Available Now on Steam: http://store.steampowered.com/app/673000/High_Hell/ Get Heavy Bullets for free with purchase of High Hell from October 23 – November 2. Descend upon the criminal underground with the most blessed of shotguns and bring lethal salvation to those that have fallen from the light.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts