Kobolderna kommer till Northgard!

Kobolderna kommer till Northgard!

Förra sommaren avslöjades det nya spelet av de franska Evoland-utvecklarna Shiro Games. Northgard är ett rts som för tankarna till klassisker som Age of Mythology och Age of Empires, kompletterat med ett stänk Banner Saga gällande estetiken. Spelet lanserades som early access i januari, och i somras fick vi en ny spelbar fraktion kallad för Clan of the Bear som du kan läsa mer om här. Nu är ännu en stor uppdatering på gång till Northgard.

I videon nedan presenteras version 0.3 av Northgard, och nyheterna inkluderar bland annat höken Vedrfolnir (som kan utforska kartan åt dig) och kobolderna, en helt ny neutral stam som du antingen kan handla med eller slåss med, lite beroende på vad du vill få ut av dina interaktioner. De kompletta uppdateringarna för version 0.3 av Northgard hittar du här. Spelet kostar för tillfället 20 euro på Steam  och planeras bli “klart” någon gång i vår.

Här är videon om den nya uppdateringen till Northgard.

Northgard October Update – Patch 0.3 Presentation

Here is the description of the Patch 0.3 for Northgard! Many cool things to discover 🙂 Here is the full patchnote: http://bit.ly/2x8z2vy Have fun Northgardians!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts