Io Interactive avslöjar Hitman: Game of the Year Edition

Io Interactive avslöjar Hitman: Game of the Year Edition

I våras blev det klart att Square Enix och danska Hitman-studion Io Interactive går skilda vägar, en nyhet som i alla fall tog mig lite grann på sängen eftersom jag upplevde att det nya episodbaserade Hitman-spelet var väldigt omtyckt, åtminstone bland fansen. Därefter inledde Square Enix jakten på en köpare av studion, men i slutändan bröt sig Io Interactive loss på egen hand tillsammans med Hitman-rättigheterna, även om de tyvärr var tvungna att offra lite personal på vägen.

Redan i januari släpptes en fysisk samlingskopia av det episodbaserade spelet, men nu har Io Interacive utannonserat ytterligare en utgåva. Hitman: Game of the Year Edition släpps den 7 november, och innehåller utöver det kompletta spelet även en ny kampanj kallad för Patient Zero där vi får återbesöka Bangkok, Sapienza, Colorado och Hokkaido under nya förutsättningar, inklusive nya förklädnader, karaktärer och möjligheter att ta livet av dina mål på unika sätt.

Hitman: Game of the Year Edition kommer kosta 60 dollar, men om du redan har den kompletta första säsongen kommer du kunna köpa till det nya innehållet för 20 dollar. Io Interactive kommer också släppa en ny uppdatering till Hitman som är gratis för alla och inkluderar grafiska förbättringar och uppdaterat användargränssnitt. Sist och slutligen kommer man även göra alla tidigare elusive targets tillgängliga, men om du redan förbrukat ditt försök så kommer du inte kunna spela dem igen.

Här är en trailer för Hitman: Game of the Year Edition.

HITMAN – Game of the Year Edition (Available 7 November)

HITMAN – Game of the Year Edition includes the new Patient Zero campaign, new challenges, suits and weapons on top of everything from Season One of HITMAN. Get it on November 7 for PS4, Xbox One and PC.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts