Hollow Knight får ytterligare en gratis expansion

Hollow Knight får ytterligare en gratis expansion

Hollow Knight är ett av årets bästa spel – se min recension för bevis – och tidigare i år utökades det redan extremt matiga äventyret med en gratis expansion kallad Hidden Dreams. Som om inte det räckte har utvecklarna Team Cherry utannonserat ytterligare en uppdatering som kommer att göra underjorden ännu större.

Den 26e oktober släpps nämligen The Grimm Troupe som laddar spelet med följande nyheter:

  • Ett nytt uppdrag
  • Nya bossfighter
  • 4 nya charms
  • Nya fiender
  • Nya NPC-karaktärer
  • Ny musik av Christopher Larkin
  • Du kan nu placera markörer på kartan

Allt det här är alltså helt gratis och släpps som en uppdatering för alla som redan äger spelet. Om du inte redan har kollat in Hollow Knight kan jag inte rekommendera det nog, och det här känns som ett perfekt tillfälle att ta sig an det.

Du kan också kolla in massvis med cool fanart på Team Cherrys blogg, samt spana in den kort teaser för The Grimm Troupe här:

Hollow Knight: The Grimm Troupe

Free Content Pack 02 – Coming to Hollow Knight this Halloween 2017, for all players! New Major Quest – Grimm and his troupe descend on Hallownest! Take part in a twisted ritual that stretches the breadth of the kingdom and bestows the player with a powerful new ally.

 

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts