Harvest Moon: Light of Hope släpps på Steam i november

Harvest Moon: Light of Hope släpps på Steam i november

I våras avslöjades det att Harvest Moon: Light of Hope, den nyaste sociala bondesimulatorn av Natusme, kommer till pc. Enligt Hiro Maekawa, vd hos Natusme, kommer Light of Hope särskilja sig från seriens andra titlar med hjälp av dess djup, inklusive klara spelarmål och en robust berättelse. Det ska också ta till vara på nostalgin spelare känner för spelen till SNES, vilket ju passar rätt bra eftersom serien faktiskt firar tjugoårsjubileum.

Nu finns det också en Steam-sida för Harvest Moon: Light of Hope där vi får reda på att spelet släpps någon gång i november. Vi har även fått en helt ny trailer som du kan kolla in här nedan, som ger ett smakprov på spelets polygon- och spritebaserade grafik (i alla fall ser det ut som det). Själv tycker jag tyvärr att det hela ser lite billigt ut, men vem vet, kanske estetiken kommer till sin rätt när man faktisk spelar spelet på egen hand?

Här är den nya trailern för Harvest Moon: Light of Hope.

Harvest Moon: Light of Hope – Steam Trailer

http://gematsu.com/tag/harvest-moon-light-of-hope/ http://gematsu.com/gallery/harvest-moon-light-of-hope/ Harvest Moon: Light of Hope ———————————————— Platforms: PlayStation 4, Switch, PC Publisher: Natsume Developer: Natsume

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts