Här är systemkraven för Final Fantasy 15

Här är systemkraven för Final Fantasy 15

I slutet av sommaren blev det äntligen officielltFinal Fantasy 15 kommer till pc tidigt nästa år. Av allt att döma kommer den här versionen av Square Enix storslagna japanska rollspel få den uppmärksamhet den förtjänar, med mängder av fina grafiska effekter som “turf effects”, “flow” och “hairworks”, och ett stort stöd av grafikkortsmakarna Nvidia och deras utvecklingskit Gameworks. Vi kan också, av allt döma, vänta oss nytt innehåll till spelet, även efter pc-lanseringen.

Nu har Final Fantasy 15 fått en helt egen produktsida hos Microsofts onlinebutik, där både systemkraven och de rekommenderade specifikationerna listas. Vi noterar även att spelet kommer ha Xbox Live-funktionalitet i form av co-op för upp till fyra spelare, även om titeln, tills vidare, inte listas bland Play Anywhere-utbudet. Vi på PC Gamer hoppas att det bara är en fråga om tid innan crossplay-funktionaliteten utannonseras, och att Final Fantasy 15 inte faller offer för den ökända japanska byråkratin.

Här är systemkraven och de rekommenderade specifikationerna för Final Fantasy 15.

Minimum
OSWindows 10
DirectXVersion 11
Memory8 GB
ProcessorIntel® Core™ i5 2400(3.1GHz 以上) または AMD FX™-6100 (3.3GHz 以上)
GraphicsGeForce GTX760
Recommended
OSWindows 10
DirectXVersion 11
Memory16 GB
ProcessorIntel® Core™ i7 3770(3.4GHz 以上) または AMD FX™-8350 (4.0 GHz 以上)
GraphicsNVIDIA® GeForce® GTX 1060

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts