Här är lanseringstrailern för The Evil Within 2

Här är lanseringstrailern för The Evil Within 2

I samband med E3 avslöjades The Evil Within 2, uppföljaren till Resident Evil-mannen Shinji Mikamis inte så där jättevälmottagna skräckspel från hösten 2014. Utgivarna Bethesda beslöt ändå att Shinji Mikami och hans studio Tango Gameworks var värda en andra chans, och tur är väl det för The Evil Within 2 ser riktigt, riktigt lovande ut.

Spelet släpps nu på fredag den 13 oktober. Eftersom Bethesda är Bethesda bör vi inte räkna med några tidiga recensioner av spelet (de borde ha dykt upp vid det här laget om Bethesda fortfarande skickade ut förhandsexemplar) men det finns gott om anledningar att hetsa upp sig ändå, och en av dem hittas här nedan.

Här är den rykande heta lanseringstrailern för The Evil Within 2.

Launch Trailer [Red Band] | The Evil Within 2 (2017)

The only way out… is in. The Evil Within 2 is available this Friday the 13th, October 2017. Are you ready to return to the nightmare? In The Evil Within 2, Sebastian Castellanos must once again confront unspeakable horrors within the nightmare born from the infamous STEM.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts