Här är lanseringstrailern för Destiny 2

Här är lanseringstrailern för Destiny 2

Destiny 2 kom, såg och segrade. Typ. Det släpptes till konsol i början av september, och höll under ett litet tag internet i ett järngrepp. Men det var då det, och nu när de flesta konsolspelare mjölkat spelet på allt tillgängligt innehåll har kritiska röster börjat höjas, och de blir mer högljudda för varje dag. När kommer det mer, Bungie?

Därför känns det udda att sitta här och skriva om lanseringstrailern för Destiny 2. Bungies lootskjutare släpps nämligen till pc om exakt en vecka, och här kan du läsa om de officiella systemkraven och de exakta klockslagen som Destiny 2 görs tillgängligt via Battle.net världen runt (i Sverige är det kl. 19:00 den 24 oktober som gäller).

Här är lanseringstrailern för pc-versionen av Destiny 2.

Destiny 2 – Official PC Launch Trailer

Experience Destiny 2 in 4K with uncapped frame rates for PC, exclusively on Blizzard Battle.net. Pre-purchase Destiny 2 and get the Coldheart Exotic Trace Rifle. https://us.battle.net/shop/en/product/destiny2 From the makers of the acclaimed hit game Destiny, comes the much-anticipated action shooter sequel, Destiny 2.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts