Här är lanseringstrailern för Assassin’s Creed: Origins

Här är lanseringstrailern för Assassin’s Creed: Origins

Det här med genrer är märkliga grejer. Själv har jag exempelvis alltid hävdat att Assassin’s Creed är ett actionäventyr, eventuellt ett sandlådeactionspel om man så vill, i samma snitt som klassiska serier som The Legend of Zelda eller varför inte Ubisoft egna Prince of Persia-spel. Men nu verkar det finnas skäl att tänka om angående etiketterna.

I lanseringstrailern beskriver nämligen Gamesradar Assassin’s Creed: Origins som “ett otroligt rollspel”, och absolut, av förhandsmaterialet att döma är Assassin’s Creed: Origins onekligen mer rollspel än tidigare titlar i serien (bland annat tack vare det nya utrustningsfokuset) och den öppna världen har jämförts med spel som The Witcher 3.

Å andra sidan ville Warner Bros också att vi skulle beteckna Middle-earth: Shadow of War som ett rollspel, och det var fortfarande väldigt mycket ett actionspel så här i efterhand, så jag anar nog att Assassin’s Creed: Origins fortfarande också är en actionsandlåda och inget annat. På fredag vet vi hur det ligger till, för då släpps nämligen Asassin’s Creed: Origins.

Här är lanseringstrailern för Assassin’s Creed: Origins.

Assassin’s Creed Origins: Launch Trailer – Ancient Egypt Awaits

Assassin’s Creed Origins Available on 27th October, 2017 Join us now: Website: http://assassinscreed.com Facebook: https://www.facebook.com/assassinscreed/

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts